Elva Valguskoda

Kundalini jooga algkursus 24.10 (igal neljapäeval) algusega kell 18.30. Juhendab Merle Kann.

  • 24 oktoober 2024
  • Elva Valguskoda

Kundalini jooga algkursuse järgmine tund 24.10 kell 18.30

Kundalini jooga algkursus

Neljapäeviti 3. okt – 5. dets kl 18.30-20.00, 10 korda.

Kursus on mõeldud algajatele, aga sobib ka varem joogat praktiseerinud inimestele, kes soovivad rohkem kundalini joogast teada saada. Kursuse läbimine annab hea teoreetilise ja praktilise baasi kundalini jooga edasiseks praktiseerimiseks. Oodata on ärevuse ja pinge vähenemist ning suurenenud energiataset, avardunumat olemist ja paranenud oskust ennast kõrvalt jälgida. Maksimaalse kasu saamiseks on soovitav osaleda kõikides tundides. Tasumine kohapeal sularahas või arve alusel ülekandega kas ühe tunni kaupa (10 eurot) või kogu kursuse eest (100 eurot).

Tunni ülesehitus:
Sissejuhatav teoreetiline osa
Sissehäälestamine ja erinevate hingamistehnikate abil endasse kohale tulemine
Soojendusharjutused
Krija (füüsiliste harjutuste, helide ja hingamise seeria kindla toime saavutamiseks)
Lõdvestus
Meditatsioon
Väljahäälestamine

Tundi tulles riietu mugavalt. Joogamatid ja pleedid on kohapeal olemas. Väldi tugevat einet vähemalt 2 tundi enne tunni algust. Soovitav on kaasa võtta veepudel.

******************************************************************************************************

Kundalini jooga on hea võimalus hoolitseda oma vaimse ja füüsilise tervise eest. Öeldakse, et kundalini jooga on nagu terviklik teemant sisaldades endas kõiki erinevate joogastiilide töövahendeid: mantrate loitsimine, hingamistehnikad, bandhad (kehalukud), mudrad (käte asendid), füüsilised harjutused, drishti (silmade fookus), meditatsioonid.

On teada, et 1 aasta kundalini jooga praktiseerimist teeb ära töö, milleks muidu kuluks 20 aastat erinevate joogastiilide harrastamist. Öeldakse, et kundalini jooga juurde jõuab inimene oma hinge juhatusel, sest see joogastiil on tõesti üks kiiremaid võimalusi jõudmaks oma tõelise olemuse juurde.

Hingamistehnikad aitavad turvaliselt kehasse kohale tulla. Füüsilised harjutused lõdvestavad pingeid ja blokeeringuid kehas ning taastavad tasakaalu närvi- ja näärmesüsteemis.

Mantrad on kindlad silbi- või sõnaread, mida loitsitakse poollauldes või vaikselt. Mantratel on kindel ettearvatav toime inimpsüühikale, kehale ja vaimule. Kundalini joogas kasutatavad mantrad tõstavad teadlikkust läbi erilise rütmi, korduse, vibratsioonisageduse ja hingamise.

Meditatsioon on meele treenimise protsess, mille eesmärgiks on meeles saavutada vaikus.

Joogamatil kätteõpitud lõdvestumist saab kasutada igapäevaelus. Enesest teadlikuks saamine võimaldab muuta negatiivseid mõttemustreid ja harjumusi.

Oodatav toime regulaarsel praktiseerimisel:

Vähenenud ärevus
Unekvaliteedi paranemine
Vähenenud lihaspinged
Treenitud keha ja suurenenud paindlikkus
Noorena püsimine
Iseenda sügavaima olemusega ühenduse saavutamine
Suurenenud teadlikkus endas toimuvast, mis annab võimaluse muuta mõtte- ja käitumismustreid.
Positiivsem ellusuhtumine
Avaram vaade elule

Kundalini jooga algkursusel osalejaks saad registreeruda käesoleval lehel, või võta ühendust Merlega e-kirja teel mere.kann12@gmail.com. Kohtumiseni juba joogamatil!

  • Toimumisaeg: 18:30 - 20:00
  • Registreerimine on avatud kuni :
    24 oktoober 2024 (Osalejate arv on piiratud. Osalemiseks tuleb teha broneering, ja valida ostukorvis "tasun kohapeal" makseviisi.

Osalemine ja broneerimine

Kundalini jooga algkursus 24.10 (igal neljapäeval) algusega kell 18.30. Juhendab Merle Kann. (11 vaba kohta veel jäänud)
€10.00
0
0.00
0.00
Ostukorv