Elva Valguskoda

Helirännak juhendatud meditatsiooniga 20.11 kell 19.15 – Yoga Nidra – Mari juhendusel

  • 20 november 2024
  • Elva Valguskoda

Helirännak juhendatud meditatsiooniga - Yoga Nidra

Mis on Yoga Nidra?
Yoga Nidra ehk unejooga/joogalik uni (ka teadlik/teadvel uni) on iidne joogakunst, mis tegeleb meele treenimise ja rahustamisega. Sisuliselt tähendabki see juhendatud meditatsiooni inimese teadvuse unelähedasse seisundisse viimiseks, ajulained alfa lainetel või teeta lainel. Alfa lainetel keha lõdvestub ja hakkab end ise taastama. Teeta lained on juba n-ö pinnapealne uneseisund, milles on võimalik end häälestada. nö programmeerida.
Yoga Nidra praktiseerijal pole teha vaja muud, kui olla pikali ning kuulata juhendatat. Juhendaja viib unejoogataja tähelepanu tema erinevatele kehaosadele.
Nõnda tähelepanuga oma kehaosad ja organid hellalt läbi “mudides” saavutatakse sisemine vaikus ja tühjus selle parimas kõrgeimas tähenduses. Pääseb esile iseenda sügavam teave ja tarkus, ruum, milles terveneda.

Mida Yoga Nidra Sinuga teeb?
* aitab unetuse korral
* vähendab ärevust ja stressi
* viib muremõtted minema
* aitab sügavalt lõdvestuda
* aitab kaardistada oma keha seisundit
* kvaliteetaeg iseendale

Yoga Nidra koos helirännakuga:
Sessiooni on toetamas tiibeti helikausid ja selgust loob kristallhelikauss, helgust koshi kellad ning abiks on ka muud põnevad pillikesed. Kasutan ka häält kui jumalikku instrumenti. Inimhääles on oma universaalne ent unikaalne vägi, mis aktiveerib ka teisi. Olen avastanud endas tendentsi tajuda inimese/grupi vajadusi ning sellele vastavalt kujuneb laul-helikeel. Vahel võib laulu teel tulla mõni sõnum…
Tiibeti helikaussidel on holistiline inimese energiavälja harmoniseeriv ning tavateadvusest tunnetusse ja märkamisse toov toime. Kristallhelikausid on kirkahelilised, loovad selgust meeles ja teadvuses. Koshi kellad on paljude lemmikud.

Mida tunnis teeme?
Kõigepealt liigutame end pisut, vetrume ja põntsume mõne minu viimase aja lemmikuma vastavaks seansiks sobiva loo taktis, just nii nagu keha momendil vajalikuks peab. Seejärel sätime end mõnusasti matile pleedi sisse pikali ning edasine on juba minu juhendada, sinu vastu võtta ja lubada. Lõpuks laseme helidel end kanda ja veidi aega vaikust kuulatada.

Mari Pihl/fb: Lootosleht proovib ja loob,
pane end kirja: elvavalguskoda.ee või saada sms: +372 564 787 65

Helirännak juhendatud meditatsiooniga Yoga Nidra Elva Valguskojas iga kuu kolmandal kolmapäeval kell 19.15, kestab hiljemalt kella 21.00-ni.

  • Toimumisaeg: 07:15 - 21:00
  • Registreerimine on avatud kuni :
    20 november 2024 (Osalejate arv on piiratud. Osalemiseks tuleb teha broneering, ja valida ostukorvis "tasun kohapeal" makseviisi.

Osalemine ja broneerimine

Helirännak juhendatud meditatsiooniga 20.11 kell 19.15 - Yoga Nidra - Mari juhendusel (8 vaba kohta veel jäänud)
€15.00
0
0.00
0.00
Ostukorv