Elva Valguskoda

Kristjan Järvi Maagiline Muusika
17. augustil Elva Laululaval!

Kaaskorraldaja Elva Valguskoda

17. augusti sumedal suveõhtul võib Elva järvede keskel jõuda võlumaale. Pühendume üheskoos Eesti taasloomise tähistamisele, eestlaste ühtehoidmisele ja loovuse avardamisele. Sina ja kogu Eesti rahvas oled oodatud imelisse võlumaailma, kus muusika, valgus ja loodus ühinevad maagiliseks tervikuks.

Unikaalsel ja südamlikul kontsert-etendusel astuvad kolmel erineval laval üles Kristjan Järvi, Kerli, Kadri Voorand, Raul Ojamaa, Oopus, Tom Walsberg ja Wäelaulud, Angela ja Mick Pedaja, Tiina Karjatse gongidel ja paljud teised armastatud artistid.

Meelte Videvik ei ole lihtsalt kontsert, vaid rõõmu ja kokkuhoidmise pidu, täis kordumatuid kogemusi. Festivalil leiad palju müstilisi ja põnevaid alasid ning inimesi. Meiega on ka Estoniia Muusa, kelle roll on ühendada eestlust ning äratada meis loovus.

See on videvikust päikesetõusuni toimuv tähistamine, kus igaüks meist on nii külaline kui ka kaaslooja. Loome koos ainukordse öö, täis piiritut rõõmu, taipamisi, koosolemise rõõmu ja jagatud hetki.

Kristjan Järvi kontsert Elvas, Meelte Videviku ööfestival algab kell 18.00 ja kestab katkematult päikesetõusuni kell 6:00.

Soodushinnaga pileteid saab soetada sularahas Elva Valguskojas (Kesk 35, Elva linn) kolmapäeval, 14. augustil kellavahemikul 12.00 - 18.00

Ostukorv