Elva Valguskoda

Väepäev Elvas

Elva Kultuurikeskuses laupäeval, 14. septembril kell 11-21

Elva Valguskoja sügishooaega alustav "Väepäev - Päev Iseendale" ongi ajaks ja kohaks, kus seada tähelepanu iseendale - nii sellele, mis on hästi kui ka tunnetada läbi eluvaldkonnad, milles soovid muutust või kergust. Väepäeva sisustavad põnevad loengud enesetundmise, vaimelise kasvu, tervise ja heaolu teemadel.

Päeva alustame kell 11.00 hommikul, mil Elva Kultuurikeskuse laval astub üles Tõnu Aru ettekandega "Šungiit ja energiakivide salapärane maailm" – Tõnu räägib šungiidist kui võimsast energiakivist, selle omadustest ja sellest, kuidas võib see toetada meie energiataset.

Kell 13.00 - Dr. Riina Raudsik ettekanne "Õige vesi – Tervise võti". Kuidas vesi, meie olemasolu aluseks olev element, mõjutab tervist ja meie heaolu? Kuidas saab vesi muutuda meie tervise ning elujõu allikaks?

Kell 15.00 - Andero Pebre ettekanne "Indigolapsed meie süsteemis" – Andero räägib indigolastest ja nende erilisest rollist tänapäeva ühiskondades.

Kell 17.00 - Psühholoog Kaja Laidre ettekanne "Kaassõltuvus psühholoogi vaatenurgast"

Päeva lõpetab tantsurännak 5 rütmi tantsudes, mil juba sügiseses õhtuhämaruses kõlav rütmiline muusika kutsub väljendama oma tõelist olemust läbi liikumise ja rütmide. Margit Fohti 5 rütmi tantsud on praktikaks, mis vabastab emotsioone, aitab leida sisemist rõõmu ja otsekui päästaks esile midagi, mis virgutab meis voogavat elujõudu.

"Väepäeva" osavõtutasu on €30.00, mis annab võimaluse osa saada 4 erinevast loengust ja õhtusest tantsurännakust. Broneeri enda osalemine juba täna!

Väepäeva esinejad
Riina Raudsik

Dr Riina Raudsik

Arst

Dr Riina Raudsiku loeng "Õige vesi – Tervise võti"

Kaja Laidre

Kaja Laidre

Psühholoog

Psühholoog Kaja Laidre loeng "Kaassõltuvus psühholoogi vaatenurgast"

Andero Pebre

Andero Pebre

Sisulooja

Andero Pebre räägib indigolastest

Tõnu Aru

Tõnu Aru

Esoteeriliste teadmiste kandja

Tõnu Aru ettekanne Väepäeval keskendub šungiidi energeetilisele mõjule

Elva Kultuurikeskuses 14. septembril
11.00
"Väepäeva" avasõnad ja algus
11.11
Šungiit ja energiakivide salapärane maailm
Tõnu Aru
13:00
Õige vesi – Tervise võti
Riina Raudsik
15.00
Indigolapsed meie süsteemis
Andero Pebre
17.00
Kaassõltuvus psühholoogi vaatenurgast
Kaja Laidre
19:00 - 21.00
Õhtused helid ja Tantsurännak Margit Fohtiga
Kaja Laidre

Kaja Laidre loeng "Kaassõltuvus psühholoogi vaatenurgast"

Tunned, et sõltud liialt teiste inimeste heakskiidust, arvamustest ja vajadustest? Võib-olla oled kaassõltuv.

Kaassõltuvus on seisund, kus inimene võtab liigselt vastutust ja tõstab teiste heaolu enda vajadustest ettepoole, luues ebaterveid suhteid.

Peamised tunnused hõlmavad pidevat vajadust teiste eest hoolitseda, raskust "ei" ütlemisega ning tihtipeale ka madalat enesehinnangut. Loengu käigus avab Kaja ka kaassõltuvusega toimetuleku viise, mis saavad alguse enese käitumismustrite teadvustamisest. Kaja Laidre loeng algab kell 17.00

Riina Raudsik

Dr. Riina Raudsik - "Õige vesi - tervise võti"

Kuidas vesi, meie olemasolu aluseks olev element, mõjutab tervist ja meie heaolu? Kuidas saab vesi muutuda meie tervise ning elujõu allikaks?

Inimene on energeetiline olevus, kelle sisekeskkond moodustub umbes 70% veest, mistõttu sõltub meie tervis otseselt sellest, milline on meie sisekeskkond ja millist vett me joome. Ainevahetus on happe-alus tasakaalu omavaheline kähmlus vesikeskkonnas ja keha liigne hapestumine viib kõikide haiguste tekkeni, sest tekib ENERGIA puudus.

Miks see nii on, sellest saabki kuulda Riina Raudsiku loengus, mis algab kell 13.00.

Andero Pebre

Andero Pebre - "Indigolapsed meie süsteemis"

Kes on indigolapsed? Milles seisneb nende roll tänapäeva ühiskondades ja kuidas luua tingimused, mis avab indigolaste varjatud andeid ja potentsiaali?

Andero loenguteema keskendub indogolastele ehk tähelastele, nende kõrgenenud tundlikkusele ümbritseva keskkonna osas, ja kuidas traditsioonilised ühiskonnareeglid nende varjatud annete ja potentsiaali avaldumist takistada võivad.

Andero Pebre ettekanne algab Elva Kultuurikeskuses kell 15.00.

Tõnu Aru

Tõnu Aru - "Šungiit ja energiakivide salapärane maailm"

Tõnu räägib šungiidist kui võimsast energiakivist, selle omadustest ja sellest, kuidas võib see toetada meie energiataset. Tõnu Aru astub Elva Kultuurikeskuse laval üles kell 11 hommikul.

Tantsurännak
tantsud

Tule Väepäevale – Päev Iseendale!

Päevapilet

€30.00

Maksmine kohapeal sularahas

Ostukorv